ENGWE® Ovlašteni distributer za Europsku uniju. Engwe Trgovina vam želi dobrodošlicu. ♡
Istaknuto! - 1%

ENGWE ENGINE PRO

(50 ocjene korisnika)

1.479

(-1%)
Proizvod je ocijenjen kao #2 u kategoriji Električni bicikli

Engwe Engine Pro: Očekuje se da će biti na zalihama do sredine lipnja.

Engwe® Engine PRO - Dizajnirano do savršenstva! Bicikl vrhunske kvalitete s vrhunskim performansama kao nijedan drugi. Engine Pro 1000W osvojio je srca tisuća korisnika. Ovaj najprodavaniji e-bicikl dolazi s nadograđenim motorom, prednjim i stražnjim (opružno-hidraulički) ovjesom, laganim, ali izdržljivim sklopivim okvirom, uklonjivom baterijom za domet od 120 km, dvostrukim hidrauličkim disk kočnicama, inteligentnim TFT zaslonom, i stvarno udobno sjedalo.

ENGWE ENGINE PRO Napredni Fat-Tire 750 W nadograđeni e-bicikl 🏆

Engwe ENGINE PRO je vrhunski električni bicikl s najboljim naprednim biciklističkim značajkama. Nedavno nadograđena verzija postaje jedan od najprodavanijih električnih bicikala sa stotinama pozitivnih povratnih informacija i recenzijama s pet zvjezdica.

Svaka značajka i detalj na Engine PRO je nadograđen do savršenstva! Novi motor bez četkica može doseći veća brda, veće domete i konačnu brzinu od nevjerojatnih 45 KM/h. Potpune (prednje i stražnje) hidraulične disk kočnice nude rekordnu sigurnost kočenja. Napredni prednji i stražnji (hidraulički) ovjes sa svojim poznatim 20 x 4-inch masne gume osiguravaju da je vožnja uvijek super udobna na svim terenima, uključujući snijeg, plažu i druge terenske staze. To je također razlog zašto je bicikl stabilan i siguran kada se vozi pri velikim brzinama od 45 km/h. Razlike između Engine Pro i EP-2 PRO definirani su u ovaj članak.

Engwe ENGINE PRO Glavne karakteristike i prednosti-

 • Nadograđeni motor od 750 W (vršna snaga od 1000 W). nudi ekstremnu snagu u ubrzanju, penjanju uzbrdo i konačnu brzinu od 45 KM/h.
 • Zamjenjiva baterija od 48V16Ah omogućuje velike domete do 60 km (električni način rada). Kupite dodatnu bateriju!
 • Automatska kontrola prednjih svjetala će vam upaliti prednja svjetla čim otkrije mrak.
 • Puni prednji i stražnji (hidraulički) amortizeri pobrinite se da stabilizirate iskustvo vožnje.
 • 20 x 4-inch Masne gume čine vožnju stabilnom i sigurnom dok apsorbiraju udarce na neravnom terenu.
 • Pametni TFT zaslon s bojama prikazujući brzine (stvarne, prosječne i maksimalne), način rada, razinu baterije, udaljenost, ukupnu kilometražu i više postavki parametara.
 • Napredne hidraulične disk kočnice poznato je da nude iznimno brzo i sigurno kočenje.
 • Sklopivi okvir od aluminijske legure zadržava svoju laganu i jaku izdržljivost uz mogućnost sklapanja.
 • USB priključak na upravljaču omogućuje vam punjenje uređaja poput pametnog telefona u pokretu.
 • Prednja i stražnja LED svjetla osvijetlite cestu noću, osiguravajući da ste dobro vidljivi.
 • Stražnji nosač za bicikle omogućuje nošenje do 25 KG dodatne težine ili osobe.
 • Funkcija automatskog punjenja (ugrađeni sustav za obnovu energije) puni bateriju tijekom vožnje nizbrdo.
 • Baterija zaključana ključem pazi da ga nitko ne ukrade. Napunite ga u biciklu ili izvadite.
 • 8-brzinski originalni Shimano® Shifter služi za promjenu brzina od 1 do XNUMX, ovisno o potrebama.
 • Tempomat je način za zaključavanje vaše brzine, uz to, za kontrolu brzine pomoću palca gasa ili senzorskog pomoćnog sustava.
 • Atraktivan dizajn Pronađite više korisnika fotografija ovdje ili na naš Instagram.

Nadograđeni napredni motor s 1000 W vršne izlazne snage

Stražnji kotač ima integrirani XingDa hub motor bez četkica. Ovaj nedavno nadograđeni motor bez četkica od 750 W isporučuje 1000 W vršne snage sa sposobnošću penjanja uz uspone od 30°. Najveća brzina može biti do 45 km/h (ručno regulirana) s optimalnim dometom do 100 km zahvaljujući zamjenjivoj 48v 16Ah litijskoj bateriji.

Opruga i hidraulički dvostruki ovjes visokih performansi

Engine Pro dolazi s nadograđenim prednjim opružnim hidrauličkim amortizerom i stražnjim visokoučinkovitim amortizerom pokreta. Opružni i hidraulički amortizeri generiraju snažniju amortizaciju. Prednji ovjes je podesiv s mogućnošću zaključavanja vaših postavki. Zajedno s debelim gumama, ovo osigurava jednu od najstabilnijih i najsigurnijih vožnji na svim terenima. Vožnja je uistinu udobnija, pogotovo u usporedbi s električnim biciklima bez debelih guma.

20 x 4-inch Debele gume za plažu, snijeg, terensku vožnju i još mnogo toga

Masne gume 20 x 4-inch (Chaoyang ili CST) visoko se preporučuju ili su čak potrebni za brza električna vozila. Čim električni bicikl postigne brzinu veću od 40 km/h, potrebne su vam debele gume za dodatnu stabilnost i vašu osobnu sigurnost. Omogućuju bolje prianjanje na tlo i apsorbiraju sve udarce s neravnog terena zajedno s hidraulički dvostruki ovjes. Preporučeni tlak u gumama je 140 kpa. Vožnja e-bicikla s debelim gumama daje dodatni osjećaj vožnje koji je sličniji vožnji motocikla.

Napredne disk kočnice s hidrauličkim uljem by Engwe Engine Pro

Apsolutno je neophodno imati napredni hidraulički kočioni sustav koji odgovara snazi ​​motora. Engwe Engine Pro dolazi s prednjim i stražnjim disk kočnicama s hidrauličkim uljem. Poznato je da su hidrauličke kočnice najučinkovitiji način brzog i sigurnog usporavanja velikih brzina električnih vozila. Nadalje, Engine Pro punit će vlastitu bateriju tijekom kočenja.

Nadograđena zamjenjiva baterija od 48 V16 Ah s manjom veličinom i većim dometom

Novonadograđena litijeva baterija od 48 V16 Ah manja je dimenzija. Zbog nedavne nadogradnje, može postići približno 10% veći domet ili udaljenosti. Osigurava dug životni vijek. Baterija je izmjenjiva pa je možete puniti dok je u okviru bicikla ili je izvaditi i puniti u stanu. Preporučujemo kupnju dodatne baterije prilikom naručivanja bicikla kako biste udvostručili udaljenosti vožnje.

Inteligentni TFT zaslon s uključenim bojama i naprednim postavkama Engwe Engine Pro

Engwe Engine PRO Inteligentni kontroler TFT zaslonaOvaj pametni TFT zaslon uvijek će vam jasno pokazati sve važne informacije i više od toga. Nudi automatsku kontrolu prednjih svjetala, inteligentni prikaz snage, indikaciju snage motora, pomoćni mjenjač, ​​prikaz brzine (uključujući brzinu u stvarnom vremenu, maksimalnu brzinu i prosječnu brzinu), prikaz kilometraže (uključujući pojedinačnu kilometražu i ukupnu kilometražu), kontrolu el. vrijeme vožnje, upravljanje stražnjim svjetlom i indikacija USB veze. S naprednim opcijama možete kontrolirati konačne brzine i mnoge druge postavke.

Sklopivi okvir od aluminijske legure – Sustav jednostavnog sklapanja u 3 koraka

Sklopivi okvir od aluminijske legure omogućuje jednostavno sklapanje u 3 koraka, a istovremeno zadržava svoju punu izdržljivost i snagu okvira. Upravljač i pedale također imaju sklopivi dizajn. Iako je okvir super čvrst, to je lagana aluminijska legura sa samo 31.6 KG, što je iznenađujuće malo za e-bicikl s tako visokim specifikacijama. Iako je ovo velik i snažan bicikl, još uvijek stane u većinu komercijalnih automobila i omogućuje vam prijevoz bicikla diljem zemlje.

Prednje 48 V LED ambijentalno prednje svjetlo i crveno LED stražnje svjetlo – Automatska kontrola prednjih svjetala

Korištenje električnih romobila ističe Engwe Engine PRO dolazi s prednjim svjetlom i stražnjim svjetlom, čineći bicikl vidljivim u svim uvjetima vožnje. To osigurava dodatnu sigurnost u mraku. Prednje svjetlo koristi 48 V radnog napona s LED čipom velike snage koji osvjetljava do 20 četvornih metara. Stražnje crveno svjetlo osigurava vidljivost iz vozila iza. Prednje prednje svjetlo ima automatsku kontrolu prednjih svjetala, što znači da će ga senzori bicikla uključiti ili isključiti, ovisno o danu ili noći.

Više načina vožnje s Engwe Engine Pro Pedal Mode, Pedal Assist mod, Način rada gasa

Način rada pedala jednostavno pedalira, bez ikakve motoričke pomoći. Na Način rada za pomoć pri pedalu, vi pedalirate, ali električna pomoć vam daje dodatnu snagu. Zadržavate prirodan osjećaj pedaliranja dok lako postižete dvostruku brzinu i trostruku udaljenost bez umora. U Način rada gasa pedaliranje nije potrebno jer brzinu kontrolirate pomoću gasa i koristite e-bicikl više kao motocikl.

Stražnji nosač za bicikl uključen Engwe Engine Pro

Engine Pro e-bicikl dolazi sa snažnim i izdržljivim stražnjim nosačem, kao nijedan drugi. Kako je nosač dodatno ojačan, može nositi prtljagu od 90 kilograma ili čak dodatnu osobu. Najbolje funkcionira sa Engwe torbe za nosače bicikla, koje drže do 25 kg i potencijalno mogu nositi 2 dodatne baterije za rekordno duge vožnje. Stražnji aluminijski blatobran dvostruko je pričvršćen ispod stražnjeg nosača.

Vrhunska kvaliteta by Engwe®🏆

Engwe® je posvećen proizvodnji najnaprednijih električnih bicikala slijedeći najnovije tehnike i najviše standarde kvalitete i proizvodnje. Razumijevanje da dobar e-bicikl nije sve što je važno, Engwe® stvorio izvanredno jeftin model određivanja cijena. ENGINE PRO pobjednik je vrhunskog dizajna s najnaprednijim biciklističkim značajkama!

Engwe EP-2 Pro vrhunske kvalitete

Engwe Engine Pro Paket uključuje

 1. ENGINE Pro e-bicikl (75% unaprijed sastavljen)
 2. Jedna zamjenjiva litijska baterija od 48V13Ah (u okviru)
 3. Punjač za baterije
 4. Alati za montažu
 5. Korisnički priručnik

Engwe Engine Pro Uvjeti i politike

 

10Ocjena stručnjaka
10 +
10 +
Suspenzija
10

Specifikacija: ENGWE ENGINE PRO

Kapacitet baterije (Ah)

16

Vršna snaga motora (WATT)

1000

Najveća brzina (KM/H)

45

Kočioni sustav

Hidraulične uljne kočnice

Težina (KG)

31.6

Veličina kotača (inch)

X 20 4.0

Engwe Boja
Shimano mjenjači

8 brzina

Vrijeme punjenja (sat)

5.3

Domet električnog načina rada (KM)

50 - 60

Maksimalni domet Pedal Assist (KM)

120

Maksimalno opterećenje stražnjeg nosača (KG)

25kg

Dimenzije (cm)

175 x 57 x 123

Sklopljene dimenzije (cm)

104 x 55 x 84

Visina sjedala (cm)

86 - 108

Visina upravljača (cm)

123 - 130

Maksimalno opterećenje (KG)

175

Prikladna visina (cm)

160 - 210

Amortizer (prednji)

Opružni hidraulički amortizer

Amortizer (stražnji)

Visokoučinkoviti amortizer pokreta

Ocjena vodootpornosti (IPX)

IP2

Sustav za povrat energije

Funkcija automatskog punjenja

potvrda

CE, EN 15194, RoHS

Jamstvo (mjeseci)

12

Video: ENGWE ENGINE PRO

46 provjerit ENGWE ENGINE PRO

4.8 iz 5
36
9
1
0
0
Napišite recenziju
Prikaži sve Većina Koristan najviša ocjena najniža ocjena
 1. elosi -

  Dobar za novac, dobri odgovori, dobro jahanje. Samo prednosti. i PREKRASNO je haha

  koristan(21) Ne pomaže(25)Već ste glasali to
 2. ted basye -

  Vrlo točan opis. Brza podrška prodavača. Odličan bicikl.

  koristan(8) Ne pomaže(12)Već ste glasali to
 3. Ron Merritt -

  Dobar, ali težak e-bicikl.

  Bicikl je neophodan kako se reklamira, ali daje vrlo malo konkretnih informacija. Priručnik je prilično beskoristan. Shvatio sam da sustav za obnovu energije radi samo kada je u pedelec načinima rada 0 ili 1 i vozi 18 km/h i brže – obično nizbrdo. To je samo pri vožnji uzastopno – kočenje ne stvara energiju. Zaslon vam daje ocjenu u vatima za energiju koja se troši ili energiju koja se obnavlja, što je zgodno. Pokazujem da ima vrhunac od 850 W uzbrdo, puni gas. Na dugoj nizbrdici, pri brzini od 20 km/h, vraćao sam 117 vata. Kvaliteta izrade je izvanredna – stvar je tenk, što također znači da je teška – preko 30 kg. Sumnjam da biste to mogli strukturalno razbiti. Vožnja je dobra/glatka, a težište je vrlo nisko. Vrlo udobno krstarenje ili putovanje na posao. Siguran sam da bi terenske staze bile u redu, ali ovo nije BMX bicikl, pa imajte to na umu. Zaslon je svijetao i daje potrebne informacije. Tempomat radi tako da se okidač za gas drži u jednom položaju 8 sekundi i isključuje ako pedalirate ili pritisnete kočnice. Priručnik je šala - apsolutno nema uputa o tome kako išta radi ili kako to sastaviti. Pakiranje je prosječno – moj mjenjač je bio savijen tako da je lanac udarao o gumu/felgu (morao sam ga ispravljati rukom), a bilo je i nekoliko manjih ureza koje sam popravio crnim oštricom. Sve u svemu, zasad sam zadovoljan s njim – planiram dodati ogledalo, torbu za prtljagu i možda bolje sjedalo. Također bi trebao imati bolja prednja svjetla i pokazivači smjera bi bili zgodni. 

  koristan(83) Ne pomaže(0)Već ste glasali to
 4. Prudence Rodden -

  Odličan bicikl, zadovoljava gore opisane parametre

  koristan(9) Ne pomaže(9)Već ste glasali to
 5. Zadivljujuće -

  Izvrstan proizvod

  Jednostavan za korištenje 

  koristan(6) Ne pomaže(6)Već ste glasali to
 6. Fritz Filippi -

  Točan opis proizvoda, vrlo zadovoljan. Kupit ću drugu za svoju djevojčicu, ali vjerojatno EP-2 PRO da uštedim nešto novca, a ona ionako vozi sporo.

  koristan(10) Ne pomaže(12)Već ste glasali to
 7. HapaShawn -

  Sjajan, brz i štedljiv e-bicikl!

  Imam ovaj bicikl već otprilike tjedan dana i išao sam na dvije vožnje – od kojih je jedna bila duža od 35 kilometara. Na dužoj vožnji od 40 km potrošio je samo oko 50% baterije. Zasad mi se sviđa ovaj bicikl. Imam samo dvije zamjerke, zapravo. Prvo, kočnice su nasumične kvalitete i izašle su iz kutije trljajući se i stvarajući buku (škripu). Čini se da je ovo riješeno ili sada jest korištenjem WD-40 na kočionim diskovima. Moja jedina druga zamjerka je težina bicikla općenito. Težak je preko 30 kilograma s baterijom. Zbog toga ga je teško utovariti u prtljažnik automobila ili bilo gdje gdje ga planirate pohraniti presavijenog. Ako ovo planirate staviti na povišeni stalak za bicikle, zaboravite jer će većini ljudi biti preteško da ga podignu, osobito starijima. Osim toga, ovo je bicikl razreda A i jako sam zadovoljan svojom dosadašnjom kupnjom. Korisnička podrška također je bila bonus. Imao sam pitanje o otpremi na koje sam dobio odgovor e-poštom u roku od nekoliko sati. Bili su vrlo osjetljivi i susretljivi. Preporučuje se! 

  koristan(24) Ne pomaže(2)Već ste glasali to
 8. Dan -

  Dobro napravljeno, ali loše pakiranje za slanje

  Vrlo dobro napravljen bicikl, prilično jednostavan za sastavljanje. Pakiranje bi moglo biti bolje. Većim dijelom bicikl je bio dobro zamotan i imao je nekoliko komada pjene za zaštitu u kutiji, ali Fedex je uspio probušiti rupe na bočnoj strani kutije i donjem prednjem kutu. To je dovelo do toga da su krajevi prednjih vilica jako izgrebani, a vod prednje kočnice zgnječen i puknut, što znači da prednja kočnica uopće ne radi. Čekam odgovor prodavača o zamjeni prednje kočnice i ažurirat ću recenziju i broj zvjezdica kako bih svima javio kako se s tim postupa. Kupio sam 2 bicikla, 1 za svoju ženu i 1 za sebe i čekam Fedex isporučiti drugu. Oba poslana isti dan. Prodavač me još jednom provjerio da li namjeravam naručiti 2 bicikla. Dobra korisnička podrška s njihove strane. Prvo sam se vozio i ugodno se iznenadio kako se dobro nosi i koliko je brz. Prvi e-bicikl i puno istraživanja. Mnogo izvrsnih značajki za tu cijenu i logan kočnice odlično rade na stražnjoj strani. uredi: 7/26 Drugi motocikl se pojavio i bio je u puno boljem stanju. Vrlo dobro zapakirano i preživjelo rukovanje Fedexom. Dobio sam odgovor od prodavača o oštećenju na prvom biciklu i oni šalju zamjenske dijelove kako bi ga ponovno napravili. Moram reći da sam općenito jako zadovoljan i biciklima i korisničkom službom.

  koristan(21) Ne pomaže(0)Već ste glasali to
 9. Free88 -

  Izgrađen kao tenk

  Dva smo kupili u studenom 2021. Prešli smo oko 900 kilometara na svakom od njih. Ovi su bicikli napravljeni za teške uvjete rada i mogu podnijeti teške uvjete, uključujući vožnju po iznenadnoj popodnevnoj oluji. Kočnice su odlične, kao i kontroler. Sjedala bicikla nisu tako sjajna, ali se lako mijenjaju. Brzina, snaga i domet su izvrsni. Stražnji ovjes je malo krut i ne može se podešavati. Prednja je dobra i podesiva. Najveća brzina je oko 35 – 45 km/h na ravnom asfaltu ovisno o težini vozača. Težak sam oko 88 kg i dostižem 43 KMH+. Domet ovisi o tome koliko pedalirate. Ako uopće ne pedalirate, 35+ kilometara solidno. Ako ponekad pedalirate, dodajte 10 kilometara. Ako puno pedalirate, dodajte još 10 kilometara. To su grube procjene. Vaša kilometraža može varirati. Volio bih da su brzine 1 i 2 puno sporije. Ponekad se želimo samo sporo voziti, a te su brzine prebrze. 3, 4 i 5, potrebno ih je dodatno rasporediti. U idealnom slučaju, radije bih da brzina 1 bude bliža 10-12KM/H, a zatim bih dodao 8KMH za svaku brzinu iznad te ravnomjerno raspoređene. Ukupna vožnja je pristojna, ali bi stražnji amortizer mogao biti bolji i podesiv. Prednja je ok. Volio bih da je i sam nosač sjedala prigušivač, ali po ovoj cijeni se ne očekuje. Imajte na umu da ovo nisu MTB gume velikog promjera. Ako skrenete preoštro, lako možete pasti. Imali smo samo jedan veliki problem. Na jednom od motocikala je nakon 200-tinjak kilometara pukla lamela kvačila. Ovaj dio je unutar stražnje glavčine. Uglavnom, motor će se vrtjeti i vrtjeti, ali guma se neće pomaknuti. Kontaktirao je proizvođača putem njihove web stranice i poslao kopiju računa narudžbe i kratki video problema. Otprilike tjedan dana kasnije stigao je zamjenski dio i zapravo je bio rješenje problema. Trebalo mi je oko 30 minuta da ga zamijenim, ali nije bilo teško. A+ za korisničku podršku. Sve u svemu, vrlo smo zadovoljni ovim biciklima nakon 10+ mjeseci vlasništva. Teško je reći da bismo ga ponovno kupili. Bilo je zabavno i bicikli su bili izvrsni. Ali oni su vrlo teški i glomazni. Teško ih je podići u stražnji dio kamiona ili SUV-a. Super dok ste na njima. Ljudi reagiraju na dva načina kada vas vide na sebi. Ili ih mrze, ogorčeni su i ljuti ih ili ih žele kupiti od vas na licu mjesta. 

  koristan(29) Ne pomaže(0)Već ste glasali to
 10. SJC Sue -

  Došao kompletno sastavljen i bez problema

  Ovaj bicikl je super!!! Ima sve i radi bolje od očekivanog, npr. – ubrzava do 42 – 45 km/h na ravnom asfaltu. Nema što se ne sviđa. Toplo bih ga preporučio!!! 

  koristan(11) Ne pomaže(5)Već ste glasali to
 11. Renesmae Knapp -

  sve je bilo kako treba biti lijepo i brzo bicikl 45 KMH uživamo.

  koristan(5) Ne pomaže(1)Već ste glasali to
 12. Dustydrawz -

  Super!

  Zasad mi se sviđa ovaj bicikl! Bilo je vrlo jednostavno završiti sastavljanje samo pričvršćivanjem sklopa upravljača i pedala. Malo sam zveckao jer su bokobrani bili čvrsto stisnuti kroz okvir, jednostavno sam zabio dva mala komada gume unutra i tihi zvuk je nestao. Što se tiče mogućnosti vožnje po gradu, ovaj bicikl je ODLIČAN! Imao sam ga do 55 km/h 😳. Sviđa mi se kako možete postupno puniti bateriju dok krstarite nizbrdo preko 12 mph u načinu rada od 1 ili 0 pasa. Uložio sam u dodatnu bateriju za svaki slučaj, ali mislim da ne morate jer dugo traju! Gotovo uvijek koristim samo gas i nikada nisam imao bateriju ispod 50 posto. Ovaj je bicikl vrlo težak i može ga biti nezgodno sklopiti, ali nakon što skinete upravljač i sklopite okvir, stat će u stražnji dio mini Coopera. Dostava je kasnila nekoliko tjedana i Engwe vratio mi je 50 EUR. Sve u svemu i dobro za vaš novac, ovaj e-bicikl je sjajan! 

  koristan(14) Ne pomaže(2)Već ste glasali to
 13. Cassey Odle -

  U redu, osim što sam naručio sivu i dobio crnu
  Ali tamnije je i sad mi se sviđa

  koristan(2) Ne pomaže(1)Već ste glasali to
 14. Patty Balser -

  odličan

  koristan(2) Ne pomaže(1)Već ste glasali to
 15. JoeY -

  Kupio sam dva ovakva na engwe.net izravno

  Dobar bicikl za ovaj novac, kupili ste 2 po nižoj cijeni

  koristan(6) Ne pomaže(0)Već ste glasali to
 16. Miriam Perry -

  Kad je stigao, bicikl je trebalo malo prilagoditi, zategnuti vijke i vijke, ali općenito sam vrlo zadovoljan ovim biciklom! Dobar proizvod!

  koristan(2) Ne pomaže(0)Već ste glasali to
 17. Mahi Reid -

  Dajem 5 zvjezdice
  Bicikl zaslužuje

  koristan(4) Ne pomaže(0)Već ste glasali to
 18. Tim -

  tenk

  Pa, godinama imam e-bicikle, ali nijedan nije bio dobar po lošem vremenu ili na ispucanim cestama. Ovaj dragulj je savršen. To je tenk. Jedina mana je nedostatak uputa za uporabu. Sveukupno toplo preporučujem

  koristan(5) Ne pomaže(2)Već ste glasali to
 19. JOSE RAMOS -

  više informacija

  ići na posao dva puta tjedno

  koristan(2) Ne pomaže(1)Već ste glasali to
 20. Samuel Folledo -

  Brzo ali to je to

  Nakon gotovo 2 mjeseca evo moje recenzijePros- Brz, 45 km/h pri maksimalnoj bateriji, 35 km/h kada je baterija niža- Boja je prilično otporna na vremenske uvjete, ali se može ogrebati nakon nekoliko udaraca- USB je lijep za imam, ali USB se puni prilično sporo, što može biti dobro ili loše- kotači su dobri- prednje svjetlo je dobro, ali stražnje svjetlo nije baš, ali je ipak lijepo imati- moj prvi problem je da alati s kojima je došao ne mogu sigurno/ispravno instalirati pedale. ENGWE bilo je dovoljno ljubazno vratiti 40 EUR i poslati zamjenske dijelove kako bi se izbjegao povrat. Iako zamjena dijela funkcionira, nije ista, imala je srebrnu (izgubivši svu crnu boju) i ne prekriva u potpunosti lance za razliku od originalne - oblik upravljača neće vam omogućiti da postavite držač za telefon i druge dodatke jer se savija, tako da je ovo zamijenjeno ravnim upravljačem- stolica je dobra za 10 minuta vožnje nakon čega se osjeti bol, pa je i ovo zamijenjeno sa širim sjedalom- stražnje sjedalo/nosač je jako debelo (dobro za teške stvari) i nije dopuštalo da pričvrstim bilo koju stražnju košaru. Dakle, za dodatnu pohranu morate nabaviti stražnju torbu njihove vlastite marke 

  koristan(8) Ne pomaže(2)Već ste glasali to
 21. Michael H -

  VOLIM OVAJ BICIKLO!

  Čovječe, volim ovaj motor! Moram neko vrijeme tražiti e-bicikl kao što je ovaj, s hidrauličkim kočnicama, dvostrukim ovjesom i debelim gumama protiv probijanja, da spomenem samo neke. Idi nabavi jedan i prestani razmišljati o tome, nećeš požaliti, uvjeravam te. Ako imate pitanja, pošaljite im e-poštu i oni će vam se javiti prije nego što mislite. 

  koristan(2) Ne pomaže(1)Već ste glasali to
 22. Antonio Levine -

  Odličan bicikl! Stvarno brzo s puno lijepih detalja! Svaka čast ENGWE.IT za brzo odgovaranje!

  koristan(2) Ne pomaže(0)Već ste glasali to
 23. Jeffb1020 -

  Čvrst, dobra kontrola snage, ne tako brz kao što sam se nadao

  Ovo je vrlo čvrst E bicikl (oko 29 kilograma). Izvrsno trajanje baterije (48v 12.8ah), sastavljanje je trajalo manje od 60 minuta, uključujući 30 minuta za raspakiranje i rezanje svih zip vezica. Stigao je 5 dana ranije, bez oštećenja i najudobniji je (sjedalo i ovjes) e-bicikl koji sam imao jer ima i vilicu i stražnji ovjes. Ako želite ići samo oko 40 kilometara na sat na ravnoj površini, to je savršen bicikl jer su Newton metri samo oko 60 na ovom uređaju. Imao sam ga do 46 km/h spuštajući se niz brdo s jakim vjetrom, ali vozit će samo na oko 35 pa je putovanje na posao malo sporije od drugih bicikala koje posjedujem, ali ide 50 km/h pločnikom/biciklističkom stazom ionako nije baš pametan. Izvrsna konstrukcija, visokokvalitetna baterija i mali NM (60) okretni moment, tako da se nećete penjati strmim brdima bez dodatnog napora. Ovo je moj četvrti e-bicikl, a ovaj na kojem sada imam 4 kilometara, zadržat ću zbog toga koliko je udoban sa stražnjim ovjesom, koliko je čvrst iako je teži od većine drugih bicikala ove veličine i što je meni je jako važan LCD u boji koji mogu vidjeti pri jakom suncu i pruža dodatne informacije kao što su snaga u vatima, vrijeme, tempomat, zaslon s senzorom svjetla koji uključuje prednja i stražnja svjetla pri slabom osvjetljenju i postotak preostale baterije. Na ovom biciklu nije bilo nikakvih nedostataka, a nekoliko zveckanja s bokobrana bilo je lako popraviti čičak trakama. Baterija je također zveckala ali par plutenih jastučića se pobrinulo za to. Stvarno dobar bicikl, zabavan je i pokazalo se da ga vozim gotovo svaki dan kad ne pada kiša. 

  koristan(5) Ne pomaže(1)Već ste glasali to
 24. Melissa Luther -

  Sviđa mi se ovaj e-bicikl

  Nakon što sam pažljivo odabrao online i odlučio kupiti u ovoj trgovini, naravno, nije me razočarao. Bilo da se radi o modelu bicikla ili vožnji, osjećam se vrlo ugodno, i vrlo je zgodan za nošenje, ne zauzima prostor, vrlo je dobar izbor.

  koristan(3) Ne pomaže(0)Već ste glasali to
 25. woodruuum6 -

  U početku nekoliko sitnica, ali to je riješeno.

  koristan(3) Ne pomaže(1)Već ste glasali to
 26. Jamel ben Mabrouk -

  koristan(2) Ne pomaže(1)Već ste glasali to
 27. Winston Hyde -

  Vrlo cool bicikl. Intuitivno sklapanje.

  koristan(2) Ne pomaže(1)Već ste glasali to
 28. Zoraida Swick -

  To je vrlo lijep bicikl, radi glatko. Bilo je posla oko sastavljanja, ali sada je sve ok. Trebalo mi je vremena da stignem ovdje, ali na kraju je UPS-om stigao za 6 dana.

  koristan(5) Ne pomaže(0)Već ste glasali to
 29. Shaany K -

  DVA smrčka Platio sam i dobio jedan, ali je sljedeći dan došao drugi, pa mi je žao zbog ljutitih e-poruka. Sve je u redu, uživam u vožnji biciklom gotovo svaki dan.

  koristan(2) Ne pomaže(0)Već ste glasali to
 30. Richard Smith -

  NEMA riječi za ovo…Samo DOBRO

  Čista ZABAVA… s električnim motorom. 

  koristan(3) Ne pomaže(0)Već ste glasali to
 31. Craig Piro -

  Jako precizno

  koristan(3) Ne pomaže(0)Već ste glasali to
 32. NOMAR -

  MOŽDA NAJBOLJI IZBOR U CJENOVNOM RANGU

  Četiri zvjezdice odraz su prodavača koji nije pružio odgovarajuće upute za sastavljanje, a ne samog proizvoda (Engwe za engine). Upute za sastavljanje su generičke koje su dobili od proizvođača umjesto prodavatelja i odnose se na bicikle koji su isporučeni 90+% sklopljeni. Bicikli (2) koje sam dobio bili su 80+% sastavljeni i trebalo mi je gotovo dva sata da shvatim kako sastaviti prvi. Video zapisi na mreži nisu bili od pomoći jer su se odnosili samo na one koji su isporučeni 90% dovršeni. Napomena prodavaču; učinite svojim kupcima uslugu i osigurajte "dodatak" uputama za sastavljanje koje ste dobili od proizvođača. Što se tiče samog e-bicikla, dugo sam i naporno tražio i odlučio se za ono za što mislim da ima najviše značajki za svoj novac, a moje ograničeno iskustvo u vožnji do sada pokazuje da je na mjestu! 

  koristan(6) Ne pomaže(0)Već ste glasali to
 33. Stephen Spann -

  Izgled pristaje i završna obrada je na mjestu, odlična kvaliteta za cijenu.

  Volim ovaj bicikl, obnovio je moj entuzijazam za ponovnom vožnjom bicikla. Zvijezda je predstave kada na njemu sjedite u parku ili ga vozite. Definitivno će oduševiti. Ljudi koji inače nikad ne bi progovorili zapravo prilaze i postavljaju razna pitanja o ovom biciklu. Izvrsna kvaliteta! 

  koristan(3) Ne pomaže(0)Već ste glasali to
 34. David protiv Palmegiana -

  Ovaj bicikl je sjajan.

  Ovo mi je drugi e-bicikl otkako me prije otprilike mjesec dana udario auto na mom pasalecu px7. Svidio mi se taj motor, ali sam volio svoj ep-2. Za jednu baterija traje 3 puta duže od mog starog bicikla. Mogu prijeći oko 50 kilometara na najvišoj postavci. A brzina je pravih 45 km/h na ravnom terenu. U redu je na brdima, znatno usporava, ali je puno bolji od običnog bicikla. Dobro je napravljena, ali je teška poput većine sklopivih debelih guma u ovom cjenovnom rangu. Prednje svjetlo je dovoljno jako, a stop svjetla su odlična. Samo bih volio da imaju ugrađene smjerokaze. Sve u svemu, to je sjajan motocikl i za tu cijenu ne možete pogriješiti. 

  koristan(4) Ne pomaže(1)Već ste glasali to
 35. GibsonPicker77 -

  Ne ulazi u prtljažnik automobila Renault Clio

  Uglavnom lijep proizvod. Stolica žvače bočni zid gume u prvoj brzini! Previše labava opruga mjenjača lanca pada! Nije dobar za grubu vožnju. Ide 45 KM/H na ravnom. Vrijeme će reći. Puno novca da ne budeš na mjestu!

  koristan(4) Ne pomaže(0)Već ste glasali to
 36. James -

  Izravna kupnja od engwe

  Kupio sam ovo Engwe engine pro verzija za nadogradnju. Moj unutarnji šav je 29 inches, a ja sam oko 250 lbs. Egnwe je puno udobniji. Kočnice su dobre, sjedalo je sasvim u redu i dobro se kreće po ravnim površinama. Kad se stavi u pomoć 2-0 regeneracija se uključuje i malo usporava motocikl na mojim brdima, štedeći kočnice. Dolazi oko 25 kilometara na sat. Također, u asistenciji 0 mogu pedalirati oko 30 kilometara na sat na ravninama i aktivirati regenerativnu značajku. Ali radi 🙂 može koristiti viši prednji zupčanik ili voziti kao pomoć pri velikom brzinskom pedaliranju. Ponekad se čuje škripanje, zvuči kao struganje prednjeg blatobrana, ali ima dosta prostora. Možda nemam prednju gumu savršeno poravnatu i kočnice trljaju. Stavite ga na postolje, naslonite ga tako da stražnja guma bude iznad tla i prigušite ga. Unos veličina kotača razlike na regulatoru daje razlike u brzinama:-) ograničenja regulatora na 50 km/h. Promjena na 26 u postavkama guma daje 75 kmh bez opterećenja. 20-inch postavka daje otprilike 50.. To mi je bilo zanimljivo. Također, kada pedala pomaže pet, pritisnite + još jednom i jednom će zatreperiti u punom načinu rada. Iskreno, nisam mogao reći razliku. Prednje svjetlo se čini adekvatnim, ali stražnjem svjetlu treba malo salse... moglo bi biti malo pikantnije... i samo vanjski rubovi svijetle. Aktivirajte kočnice i bit će malo svjetlije. Da! Ipak još uvijek slaba. Prođite kroz njegove korake, 20 km, brda, ravnice i brze ceste. Završio je na 68 posto kad se konačno skrasio. Bio sam na 40 posto na putu kući. Dajte priliku stanicama da se smire, uravnoteže, bilo što, vratilo se na 68 kao što sam rekao.
  Izvedite svoj novi bicikl van, prozračite gume i neka susjedi bulje u vas u nedoumici dok pokušavate voziti bicikl na koji ste zaboravili staviti pedale i viču „kanta! Električno je!” I udaljite se s nogama u zraku jer ih nemate na što osloniti. Zatim se vratite i instalirajte pedale, i spremni ste! Da! Ebikness!

  koristan(5) Ne pomaže(0)Već ste glasali to
 37. Engweja kupujem -

  Pročitajte recenzije prije kupnje

  Čini se da je kvaliteta izrade na visini. Sveukupni izgled je prilično cool, poput mat crne boje. Također, kao i kotači, mag kotači. Definitivno poput hidrauličkih kočnica i dvostrukog ovjesa. Nekoliko stvari mi se ne sviđa, a jedna je sjedalo. Upravljač je prilično uzak u usporedbi s mojim drugim E-biciklom. Zveckanje bokobrana čini vožnju biciklom pomalo bučnom. Ono što mi se najviše ne sviđa je to što performanse nisu baš onakve kakve bi trebale biti za E-bicikl od 750 W. Najveća brzina je samo 35 kilometara na sat i 45 ako ga otključate. Ne čini se da je snažniji ili brži od mog 500 W E-bicikla. Također, priručnik je bio lošiji kada se pokušavalo otkriti koji su parametri na modulu zaslona. Služba za korisnike za ovaj određeni bicikl bila je u redu. 

  koristan(2) Ne pomaže(0)Već ste glasali to
 38. Steven -

  Lijepa vožnja

  Radi glatko i na dojam je odličan, privlači pozornost. 

  koristan(2) Ne pomaže(0)Već ste glasali to
 39. Andrija -

  Tempomat je vrlo dobar

  Snažno tijelo i okvir

  koristan(3) Ne pomaže(0)Već ste glasali to
 40. STEVEN RUTKOWSKI -

  GRAĐEN KAO TENK

  SJAJAN EBIKE. VRLO TEŠKA. UPUTE BEZVRIJEDNE. RAD BICIKLA I FUNKCIJE, SKLONITE SAMI. MORATE SHVATITI KAMO KLJUČEVI IDU I ČEMU SLUŽE. ZASLON DOLAZI BEZ UPUTA. IDITE NA YOUTUBE DA VIDITE SVE FUNKCIJE. ODLIČAN PRODAVAČ I VRAĆAJU SE E-POŠTOM ISTI DAN. 

  koristan(6) Ne pomaže(0)Već ste glasali to
 41. Javier Molinoqe -

  Trgovac iskren i profesionalan odgovor u roku od 24 sata vaše poruke fantastičan snažan zagrljaj i hvala svima

  koristan(5) Ne pomaže(0)Već ste glasali to
 42. mimstyle -

  Je crois que c’est le vélo le plus incroyable que je n’ai jamais eu!
  Très puissant (1500w au max), solide, très confortable.

  https://i.ibb.co/xqcb2Y5/X5250254.jpg

  + PROS: Super rapide, très bonne reprise, beau, très bon matériel installé dessus?
  - CONS: Težina
  koristan(0) Ne pomaže(0)Već ste glasali to
 43. Huteau Stéphane -

  Bok
  Est-ce que vous pouvez me dire comment démonter le pédalier côté gauche de mon vélo ??

  + PROS: Très bien
  - CONS: Dur d'avoir un contact
  koristan(0) Ne pomaže(0)Već ste glasali to
  • PayHelp (upravitelj trgovine) -

   Bonjour Huteau,

   Voici une video montrant comment retirer le pédalier et le capteur d'un Engine PRO : https://www.youtube.com/watch?v=XhPhdBVuebw

   J'espère que cela vous aidera et n'hésitez pas à nous écrire à podrška @engwe.net si vous avez besoin d'aide supplémentaire !

   pozdrav,
   Equipe d'assistance Engwe

   koristan(1) Ne pomaže(0)Već ste glasali to
 44. Nestajati -

  Je viens de recevoir mon Engine pro 750 «amelioré». Livré en 8 jours. Emballage très complet , chaque pièce est protégée. Pas de difficultés majeures à le monter bien que le mode d'emploi soit inexistant( seul mauvais point). J ai un peu galéré avec le guidon mais ça marche. Le vélo est efektivnost lourd mais très maniable et très beau. Selle super confortable, suspension AV/AR au top avec un confort de conduite incroyable. Les freins hydrauliques avant et arrière sont un vrai plus. L éclairage est aussi très bon et les informations sur sélecteur très intuitives et complètes. Reste à valider l' autonomie en tout électrique. En un mot J adore ce vélo

  + PROS: Monté à 70%. Koncepcija très robuste et esthétique. Puissance et confort au top avec un great rapport qualité prix
  - CONS: Nema korisničkog priručnika
  koristan(0) Ne pomaže(0)Već ste glasali to
  • PayHelp (upravitelj trgovine) -

   Bonjour Pietro,

   Merci d'avoir partagé vos commentaires et de nous avoir informés que vous avez bien reçu votre vélo et que vous l'avez adoré. Nous sommes heureux de proposer à nos clients des produits de qualité.

   S poštovanjem,
   L'équipe de support Engwe

   koristan(0) Ne pomaže(0)Već ste glasali to
 45. jacenty -

  Rowerek fajny wygodny ale nie do dźwigania na piętra. Chcącym dokonać zakupu radzę pierw zorientować się że zakupienie przekładni która jednak się zużywa to wielki problem jeśli w ogóle coś takiego jest dostępne gdziekolwiek, informacji o modelu takowej części nie znajdziesz nigdzie……

  + PROS: Udobno
  - CONS: Wady konstrukcyjne, łańcuch trze o oponę PODRŠKA, TO DNO.
  koristan(0) Ne pomaže(0)Već ste glasali to
  • PayHelp (upravitelj trgovine) -

   Witaj Jacenty,

   Bardzo dziękujemy za podzielenie się swoją opinią z nami i naprawdę doceniamy Twoje zainteresowanie. Chcielibyśmy zapewnić Cię, że wszystkie niezbędne części są dostępne. Prosimy o kontaktu za pośrednictwem e-maila na podrška @engwe.net, az przyjemnością pomożemy Ci w zorganizowaniu potrzebnej części zamiennych do Twojego roweru. Warto zauważyć, że chociaż nie sprzedajemy części zamiennych bezpośrednio na naszej stronie internetowej, to z pewnością możemy zorganizować ich dostawę dla Ciebie.

   Pozdrowienia,
   mikrofon

   koristan(0) Ne pomaže(0)Već ste glasali to
 46. Limbourg Hugo -

  imam jedan Engine Pro, j'en suis très content, mais comme je fais le chabert avec de manière permanente, le vélo souffre énormément. J'ai déjà fait appel au service technique, j'ai rapidement reçu les pèces qu'il me fallait pour entretenir et réparer mon vélo.
  Par contre je recherche un nouvel axe de pédalier pour mon vélo et là, j'ai difficile à me faire comprendre du service après vente chinois. Je pense que j'ai une bille de roulement qui est cassée, et aimerai changer cet ax qui n'est plus au top de sa forme.

  + PROS: Solide malgré qu'il soit pliable. De très bons freins et une batterie suffisante pour faire des promenades de 60-75 km en mode détente et 45-60 km en mode chabert off-road.
  - CONS: Il est lourd et ne rentre pas dans le coffre de toute les voitures.
  koristan(0) Ne pomaže(0)Već ste glasali to
  • PayHelp (upravitelj trgovine) -

   Bonjour Limbourg,

   Merci de nous faire part de vos commentaires. Nous offrons le meilleur support après-vente. Veuillez contacter notre équipe à podrška @engwe.net et nous serons heureux de vous aider.

   pozdrav,
   mikrofon

   koristan(0) Ne pomaže(0)Već ste glasali to

  Dodaj recenziju

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena *

  1.479

  Ukupno narudžba:
  Dodaj u popis željaDodano na popis željaUklonjeno s popisa želja 370
  Dodaj za usporedbu
  ENGWE ENGINE PRO

  1.479

  pogreška: Ups! Nema krađe. Kontaktirajte nas za dopuštenje.
  ENGWE Online trgovina | Kupite EP2 Pro & 750W Engine Pro
  logo
  Usporedi stavke
  • ukupno (0)
  Usporedi
  0
  košarica