ENGWE® Ovlašteni distributer za Europsku uniju. Engwe Trgovina vam želi dobrodošlicu. ♡
ENGWE
EP-2 PRO
Super povoljno
Deal Score+ 66
Deal Score+ 57
ENGWE
ENGINE PRO
Napredne nadogradnje
EP-2 PRO vs ENGINE PRODva najprodavanija e-bicikla!
VS
Masne gumeGuma 4” x 20 debljine
VS
Pametni LCD zaslonS osnovnim postavkama
VS
LCD zaslon u bojiS naprednim postavkama
VS
Stražnji amortizerHidraulički amortizer
VS
Hidraulično disk kočenjeKočioni sustav
VS
USB priključak za punjenjeNapunite svoj pametni telefon
VS
Ponovno punjenje baterijePunjenje baterije tijekom vožnje
VS
MotorVršna snaga u vatima
750
VS
1000 (vrhunac)
Kapacitet baterijeU amper satima
13
VS
16
Shimano® mjenjačBroj zupčanika
7
VS
8
Raspon električnog načina radaProcijenjeno u kilometrima
50 - 60
VS
60 - 70
Stražnji nosačNosivost u kilogramima
50
VS
110
maksimalna brzinaBrzina u km/h u sportskom modu
40
VS
45

Usporedi Engwe EP-2 PRO sa Engwe ENGINE PRO

Usporedba specifikacija i pregledi

Kao poznati brand za proizvodnju kvalitetnih i isplativih električnih bicikala, Engwe je popularan među biciklistima i ljubiteljima outdoora. Godine 2022. Engwe EP-2 pro i Engwe Engine Pro ušao među 10 najprodavanijih električnih bicikala u Europskoj uniji. Iako su oba prilično fascinantna električna bicikla s izvanrednom cijenom, postoje razlike među njima. Ovdje je članak koji ih usporedno uspoređuje.

 

Engwe EP-2 Pro vs Engwe Engine Pro: Masna guma Ebicikli

Oba su popularni fat-fire e-bicikli.

 

Veličina gume od Engwe EP-2 Pro i Engwe Engine Pro oba su 20 x 4 inchZato su prikladni za sve vrste površina. Posjedovanje električnog motora na debelom biciklu uvelike povećava faktor zabave – stvarno možete istraživati ​​mjesta koja u prošlosti ne biste posjetili, a uz dodatno pojačanje motora, više ne morate brinuti o strmim uzbrdicama. Sa snažnim motorom bez četkica od 750 W, oboje Engwe EP-2 Pro i Engwe Engine Pro može se popeti max. 30 stupnjeva nagiba. Imajte na umu da je sposobnost penjanja električnog bicikla povezana s težinom vozača i snagom baterije, tako da stvarni maksimalni kut penjanja može biti drugačiji.

Engwe Engine Pro nešto je brži od EP-2 Pro s većim maksimalnim dometom

Veća maksimalna brzina, veći domet i brže ubrzanje.

 

Nešto veći kapacitet baterije od Engwe Engine Pro zajedno s jačim motorom koji dostiže vršnu snagu od 1000 W, rezultira većom maksimalnom brzinom od 5 KM/H, većim maksimalnim dometom od 10 KM i nešto bržim ubrzanjem. Razlike nisu velike, pa slavni EP-2 Pro tek neznatno zaostaje za velikim bratom Engine Pro.

Maksimalni domet Pedal Assist (KM)

🏆 Pobjednik: ENGINE PRO

Engwe EP-2 Pro vs Engwe Engine Pro: Razlike u Kočioni sustav

Hidrauličko disk kočenje u odnosu na mehaničko disk kočenje

Engwe EP-2 Pro koristi mehanički disk kočioni sustav i Engwe Engine Pro koristi hidraulički sustav kočenja. Oba sustava imaju iste bitne dijelove, ali se razlikuju u tehnologiji koja se koristi za njihov rad.

U mehaničkoj kočnici, sila primijenjena na polugu prenosi se na jednu od pločica (ne na obje) preko zategnute sajle kočnice. U hidrauličkoj kočnici, sila primijenjena na polugu prenosi se na klipove u čeljusti – a odatle na dvije kočione pločice – kroz tekućinu (mineralno ili sintetičko ulje, ovisno o marki kočnice). Zbog pritiska koji vrši ova tekućina, kočione pločice se na kraju pomaknu kako bi stisnule disk i time usporile kretanje kotača.

 

Na mokrom ili skliskom terenu bolji je hidraulički disk kočni sustav.

 

Razlozi su:

 1. Hidraulička disk kočnica nudi više linearno i progresivno kočenje (barem većini). Kotači se neće iznenada blokirati, smanjujući rizik od pada i promičući bolju kontrolu i upravljanje biciklom.
 2. Krug hidrauličke disk kočnice potpuno je zatvoren i zapečaćeniji. Na mehaničkim disk kočnicama, kabel je izložen na svom spoju na čeljust. Stoga je vjerojatnije da će voda doći u dodir s njim, ući u krug i promijeniti njegov rad, smanjujući snagu kočenja.
 

Sustav hidrauličkih disk kočnica je izdržljiviji i lakši za održavanje.

Ako vaš e-bicikl ima hidraulički disk kočioni sustav, samo trebate provjeriti i održavati sustav jednom godišnje. A mehanička disk kočnica zahtijeva povremena podešavanja za kalibraciju svoje snage i modulacije, zatezanjem ili labavljenjem sajle. Budući da se pločice brže troše, njihova je trajnost ograničenija nego kod hidrauličnih kočnica.

 

Mehaničke disk kočnice su pristupačnije

Mehanički disk kočni sustav gotovo je upola jeftiniji od hidrauličkog disk kočnog sustava. To je jedan od razloga zašto Engwe Ep-2 Pro je pristupačniji od Engwe Engine Pro.

 

🏆 Pobjednik: ENGINE PRO

Engwe EP-2 Pro vs Engwe Engine Pro: Razlike u Sustav za ublažavanje udaraca

Hidraulička amortizacija naspram mehaničke amortizacije

Sustav za amortizaciju bitan je dio brdskih e-bicikala, oni apsorbiraju i prigušuju udarne impulse kako bi osigurali udobnu vožnju. Razlika je u mehaničkom ili hidrauličnom uređaju.

Kao što mu ime govori, hidraulički amortizer radi s hidraulikom: tekućina u amortizeru je prisiljena teći kroz ograničene izlaze i sustave ventila, stvarajući hidraulički otpor i apsorbirajući kinetičku energiju. Ovo je sustav ovjesa koji se obično koristi u automobilima jer može pružiti glatku apsorpciju udara i poboljšati udobnost.

Hard Tail naspram punog ovjesa

Engwe Engine Pro ima ovjes prednje vilice koji se može zaključati kao Engwe EP-2 Pro, razlika je, Engwe EP-2 Pro je električni bicikl s tvrdim repom i Engwe Engine Pro ima stražnji ovjes.

Električni bicikl s tvrdim repom učinkovitiji je pri pedaliranju, pa će biti brži na uzbrdicama i glatkim stazama. Bez dodatnog sustava ovjesa, težina će biti manja. Zato Engwe EP-2 Pro idealan je električni bicikl za putovanje na posao i terensku vožnju.

Električni bicikl s punim ovjesom može bolje apsorbirati vibracije i udobniji je za korištenje od brdskog bicikla s tvrdim repom. Ako želite često koristiti bicikl na neravnom i neravnom terenu ili ste iskusni brdski biciklist, bolje je odabrati Engwe Engine Pro kako bi se osigurala udobnost, maksimalno prianjanje i smanjio umor na cestama.

🏆 Pobjednik: ENGINE PRO

Engwe EP-2 Pro vs Engwe Engine Pro: Razlike u Zupčanici i promjenjiva brzina

7 stupnjeva vs 8 stupnjeva prijenosa

Oboje Engwe EP-2 Pro i Engwe Engine Pro koristite visokokvalitetne Shimano® promjenjive brzine i Engwe Engine Pro ima 1 dodatnu brzinu. Više stupnjeva prijenosa omogućuje vozačima profinjenije iskustvo promjene brzine i prilagodbu penjanju, skliskom tlu i različitim terenima.

Nadograđen motor

Engwe Engine Pro koristi nadograđeni motor, zato kada oba imaju motore snage 750 W, Engwe Engine Pro može postići veću maksimalnu brzinu s vršnom snagom većom od 1000 W. Ovdje treba napomenuti da je maksimalna brzina električnog bicikla povezana s težinom vozača, snagom baterije i terenom, tako da je maksimalna brzina koju može postići različita u različitim okolnostima.

Shimano mjenjači

🏆 Pobjednik: ENGINE PRO

Engwe EP-2 Pro vs Engwe Engine Pro: Razlike u LCD zaslon

Usporedi s Engwe EP-2 Pro, Engwe Engine Pro ima napredniji LCD zaslon, zaslon je u više boja, a veličina je veća. Detaljniji je u prikazu brzine, prikazuje brzinu u stvarnom vremenu, maksimalnu brzinu i prosječnu brzinu. Također podržava podešavanje različitih parametara, kao što su promjer kotača, ograničenje brzine, podešavanje snage baterije, podešavanje PAS parametara itd.


🏆 Pobjednik: ENGINE PRO

Engwe EP-2 Pro vs Engwe Engine Pro: Razlike u Straznje sjedalo

Engwe Engine Pro ima jače stražnje sjedalo, ako često nosite stvari sa svojim električnim biciklom, Engwe Engine Pro je bolji izbor za vas.

Maksimalno opterećenje stražnjeg nosača (KG)

🏆 Pobjednik: ENGINE PRO

Sažetak usporedbe

Engwe EP-2 Pro je isplativiji izbor ako ga vozite za putovanje na posao i ne tako intenzivnu terensku vožnju. Engwe Engine Pro dizajniran za prilagodbu složenijim i raznolikijim kolnicima i terenima, njegov hidraulički kočioni sustav i potpuni ovjes omogućit će glatkije i udobnije iskustvo vožnje biciklom. Proračun je također važan faktor. Engwe EP-2 PRO će zadovoljiti većinu korisnika, ali bez ograničenja proračuna ENGWE ENGINE PRO učinit će sve samo malo bolje i stoga se više preporučuje.

Najnovije recenzije korisnika

Provjerite o čemu drugi korisnici misle

 1. ENGWE EP-2 PRO - 1.049

  5
  Recenzirano na Studenog 14, 2022 by David

  Ne može biti bolje osim možda hidrauličkih kočnica. Kažem da je ovo stroj s 5 zvjezdica

 2. ENGWE EP-2 PRO - 1.049

  5
  Recenzirano na Listopada 27, 2022 by Johan
  Kupio sam 2 bicikla od 500w 48v. Za moju ženu i mene. Dobar posao
 3. ENGWE EP-2 PRO - 1.049

  5
  Recenzirano na Listopada 17, 2022 by Jillian tropea
  Bicikl

  Dobar proizvod, pomalo težak… čini se da se baterija vrlo brzo zagrijava 

 4. ENGWE EP-2 PRO - 1.049

  5
  Recenzirano na Rujna 27, 2022 by Devon

  Vrlo sam zadovoljan zbog toga, još uvijek imam jedan naručen tako da se sada zajedno možemo voziti. Bicikl je isporučen za samo 4 dana nakon narudžbe. bravooo

 5. ENGWE EP-2 PRO - 1.049

  5
  Recenzirano na Rujna 23, 2022 by Paul Monetti
  Čini se da je e-bicikl skuplji, ali ovaj je odličan i uštedio je novac!

  Nekoliko dana kasnije i ja sam ga vozio svaku večer. Sviđa mi se do sada! Jednostavno postavljanje. Samo, vrlo mala zamjerka, morao sam sam smisliti kako da upalim svjetla. Pritisnite i držite strelicu prema gore. 

 1. ENGWE ENGINE PRO - 1.499

  5
  Recenzirano na Rujna 20, 2022 by Javier Molinoqe

  Trgovac iskren i profesionalan odgovor u roku od 24 sata vaše poruke fantastičan snažan zagrljaj i hvala svima

 2. ENGWE ENGINE PRO - 1.499

  5
  Recenzirano na Rujna 18, 2022 by STEVEN RUTKOWSKI
  GRAĐEN KAO TENK

  SJAJAN EBIKE. VRLO TEŠKA. UPUTE BEZVRIJEDNE. RAD BICIKLA I FUNKCIJE, SKLONITE SAMI. MORATE SHVATITI KAMO KLJUČEVI IDU I ČEMU SLUŽE. ZASLON DOLAZI BEZ UPUTA. IDITE NA YOUTUBE DA VIDITE SVE FUNKCIJE. ODLIČAN PRODAVAČ I VRAĆAJU SE E-POŠTOM ISTI DAN. 

 3. ENGWE ENGINE PRO - 1.499

  5
  Recenzirano na Rujna 16, 2022 by Andrija
  Tempomat je vrlo dobar

  Snažno tijelo i okvir

 4. ENGWE ENGINE PRO - 1.499

  5
  Recenzirano na Rujna 6, 2022 by Steven
  Lijepa vožnja

  Radi glatko i na dojam je odličan, privlači pozornost. 

 5. ENGWE ENGINE PRO - 1.499

  4
  Recenzirano na Kolovoz 19, 2022 by Engweja kupujem
  Pročitajte recenzije prije kupnje

  Čini se da je kvaliteta izrade na visini. Sveukupni izgled je prilično cool, poput mat crne boje. Također, kao i kotači, mag kotači. Definitivno poput hidrauličkih kočnica i dvostrukog ovjesa. Nekoliko stvari mi se ne sviđa, a jedna je sjedalo. Upravljač je prilično uzak u usporedbi s mojim drugim E-biciklom. Zveckanje bokobrana čini vožnju biciklom pomalo bučnom. Ono što mi se najviše ne sviđa je to što performanse nisu baš onakve kakve bi trebale biti za E-bicikl od 750 W. Najveća brzina je samo 35 kilometara na sat i 45 ako ga otključate. Ne čini se da je snažniji ili brži od mog 500 W E-bicikla. Također, priručnik je bio lošiji kada se pokušavalo otkriti koji su parametri na modulu zaslona. Služba za korisnike za ovaj određeni bicikl bila je u redu. 

Kupite ga danas i uhvatite sniženu cijenu

Kupnja izravno s naše web stranice jamči najnoviju verziju sa svim nadogradnjama!

pogreška: Ups! Nema krađe. Kontaktirajte nas za dopuštenje.
ENGWE Online trgovina | Kupite EP2 Pro & 750W Engine Pro
logo
Usporedi stavke
 • ukupno (0)
Usporedi
0
košarica