ENGWE® Ovlašteni distributer za Europsku uniju. Engwe Trgovina vam želi dobrodošlicu. ♡

30-dnevni povrati i pravila povrata novca

1. Uvod

1.1 Razumijemo da nam s vremena na vrijeme možete poželjeti vratiti proizvod.

1.2 Stvorili smo ovu politiku kako bismo vam omogućili da nam vratite proizvode u odgovarajućim okolnostima.

1.3 Ova se politika primjenjuje na sve naše kupce, bez obzira na njihov zemljopisni položaj.

1.4 Ova se politika primjenjuje na sve narudžbe poslane putem naše web stranice.

1.5 Ovaj dokument ne utječe na nikakva zakonska prava koja imate kao potrošač (kao što su prava prema odredbama o potrošačkim ugovorima (informacije, otkazivanje i dodatne naknade) iz 2013. ili Zakonu o pravima potrošača iz 2015.).

2. Povratak

2.1 Ako nemate drugo zakonsko pravo na povrat proizvoda i primanje povrata ili zamjene, tada ćete ipak imati pravo vratiti nam proizvod i dobiti povrat novca u skladu s ovom politikom ako:

(a) vraćeni proizvod primimo u roku od 30 dana od datuma slanja proizvoda vama. Naša politika povrata novca i povrata vrijedi 30 dana. Ako je prošlo 30 dana od vaše kupnje, ne možemo vam ponuditi nikakav povrat ili zamjenu. Vrijeme povratka može se produljiti u nekim okolnostima, kao što je u udaljenim zemljama;

(b) Vraćeni proizvod je nekorišten, neprovjeren u izvornom neotvorenom ili neoštećenom pakiranju (s netaknutim pečatom ili stezljivom folijom), s još uvijek pričvršćenim etiketama, i inače u stanju koje nam omogućuje prodaju proizvoda kao novog. Da biste ispunjavali uvjete za povrat, vaš predmet mora biti neiskorišten i u istom stanju u kojem ste ga dobili.

(c) pridržavate se postupka navedenog u ovoj politici u vezi s povratom proizvoda; i

(d) nijedno od isključenja navedenih u ovoj politici se ne primjenjuje.

3. Postupak vraćanja

3.1 Kako biste iskoristili svoja prava prema ovoj politici, morate nas kontaktirati kako biste dobili broj autorizacije povrata, a zatim na proizvod staviti popratnu bilješku s navođenjem tog broja. Ispunite ovaj dokument, potpišite ga i pošaljite nam preko Kontakt obrazac ili e-poštom.
- Preuzmite (.pdf) Obrazac za 30-dnevno jamstvo povrata novca

3.2   U skladu s našom politikom povrata, dostavit ćemo vam mjesto za povrat proizvoda. Obavijestit ćemo vas gdje trebate odnijeti potpuno upakirani proizvod. Obično će ova lokacija biti najbliža ustanova DPD-a ili DHL-a vašoj adresi.

3.3 Vi ćete biti odgovorni za plaćanje vlastitih troškova dostave za vraćanje vašeg artikla. Troškovi dostave su nepovratni i kreću se od 60 EUR do 200 EUR, ovisno o vašem zemljopisnom položaju. Ako primite povrat, troškovi povratne pošiljke odbit će se od vašeg povrata.

4. Povrat novca

4.1 Dat ćemo vam povrat novca za cijenu koju ste nam platili za bilo koji proizvod koji ste pravilno vratili u skladu s ovom politikom. Nakon što primimo i pregledamo vaš povrat, poslat ćemo vam e-poruku da vas obavijestimo da smo primili vaš vraćeni artikl. Također ćemo vas obavijestiti o odobrenju ili odbijanju povrata novca. Ako ste odobreni, tada će vaš povrat biti obrađen, a kredit će se automatski primijeniti na vašu kreditnu karticu ili izvorni način plaćanja, u roku od 30 dana.

4.2 Nećemo vam vratiti izvorne troškove dostave koji se odnose na vraćeni proizvod.

4.3 Nećemo vam vratiti sve troškove koje imate pri vraćanju proizvoda nama.

4.4 Obično ćemo vratiti sav novac koji ste primili na isti način koji ste prvobitno koristili za plaćanje kupnje.

4.5 Obradit ćemo vam povrat novca što je prije moguće i, u svakom slučaju, u roku od 30 dana od dana kada primimo vaš vraćeni proizvod.

5. Zakašnjeli ili nedostajući povrati

5.1 Ako smo odobrili vaš povrat s povratom novca, a niste ga primili u roku od 30 dana, nemojte otvarati spor oko plaćanja, jer to može rezultirati dodatnim kašnjenjem. Umjesto toga, slijedite korake:

(a) Prvo ponovno provjerite svoj bankovni račun ili Paypal račun.;

(b) zatim kontaktirajte tvrtku koja vam je izdala kreditnu karticu, može proći neko vrijeme prije nego što povrat bude službeno objavljen,

(c) Zatim kontaktirajte svoju banku. Često postoji neko vrijeme obrade prije nego što se povrat objavi.

(d) Ako ste učinili sve ovo, a još uvijek niste primili povrat novca, kontaktirajte nas.

6. Nepravilni povrati

6.1 Ako vratite proizvod u suprotnosti s ovom politikom, a nemate nikakvo drugo zakonsko pravo na povrat novca ili zamjenu za taj proizvod:

(a) nećemo vratiti kupovnu cijenu niti zamijeniti proizvod;

(b) možemo zadržati vraćeni proizvod dok nam ne platite dodatni iznos koji možemo naplatiti za ponovnu isporuku vraćenog proizvoda; i

(c) ako ne primimo uplatu takvog dodatnog iznosa u roku od 14 dana od izdavanja zahtjeva za plaćanje, možemo uništiti ili na drugi način raspolagati vraćenim proizvodom prema vlastitom nahođenju bez ikakve odgovornosti prema vama.

7. Naši detalji

7.1   
Gtwo Group Limited
RM 7B Mjesto jednog glavnog grada 18
Luard Road Wanchai HK
Hong Kong 999077

7.3 Možete nas kontaktirati:

(a) poštom, na gore navedenu poštansku adresu;

(b) koristeći naše obrazac za kontakt web straniceIli

(c) putem e-pošte, koristeći adresu e-pošte objavljenu na našoj web stranici.

pogreška: Ups! Nema krađe. Kontaktirajte nas za dopuštenje.
ENGWE Online trgovina | Kupite EP2 Pro & 750W Engine Pro
logo
Usporedi stavke
  • ukupno (0)
Usporedi
6
košarica